Vreau să am bani de kiwi

Mi-am cumpărat acu 2 zile o caserolă plină cu kiwi. Mi-era foame aşa că am luat un cuţit şi am început să o curăţ, dar au început şi memorile să-mi cureţe praful de pe sertarele încuiate bine. Şi uite aşa mi-am amintit de vremea copilăriei mele, când mâncam kiwi o dată pe an. Şi era aşa de buuuuuuuun, şi aşteptam aşa de mult acel moment… pentru că eram fetiţă, prostuţă, grăsuţă etc dar eram în vremea copilăriei mele, când „cartofii cu păr” nu se mâncau de una singură în bucătărie, când tot ce era bun se împărţea în casa bunicii, a unchilor, şi certurile se făceau între surori şi fraţi, a da…. şi era şi mama pe acolo. NU aveam bani de kiwi, dar aveam joc de copii şi oameni dragi prin preajmă.

O lacrimă s-a furişat, dar mi-a fost ştearsă un pic mai târziu când casa mea a putut intra în titulatura de „casa bunicii”, căci din nou a fost luat cuţitu să curăţ un kiwi, dar nu mai eram singură. Şi vreau de acum încolo să am tot timpul bani de kiwi, dar vreau să nu-l mai mănânc singură, şi mai vreau să mai ajung şi pe la bunica cu 2 caserole de kiwi.

Aşa că vreau să am bani de kiwi!

Reclame

One response to this post.

  1. Posted by Rayana on aprilie 20, 2008 at 9:01 am

    cata dreptate ai…acum stau si zambesc ca mi-am adus aminte de prima data cand am mancat kiwi. era adus din marea britanie. evident, nu era mai mult decat un cartof paros. il avea mama ascuns in plasa, eram in troleu cand l-am vazut ascuns…
    atunci eram toti impreuna. acum nici daca suntem in acelasi loc nu mai suntem impreuna…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: