La mulţi ani mami!

Când mă gâmdesc la mama mea nu pot să nu mă umplu toată de emoţii şi de un mare zâmbet pe faţa mea. Mama mea este frumoasă aşa cu multe riduri căci îmi zâmbeşte de fiecare dată, chiar dacă o văd cam de 2 ori pe an, dar când mă sună simt că face asta şi ştiu că o mai face în fiecare dimineaţă şi seară când încredinţează soarta celor 3 copii în mâna Domnului.

Mama mea face cea mai bună mâncare din lume. Îmi amintesc cum dispăreau în 2 secunde toate piftelele de cartofi, nu avea nici un spor să strângă ceva căci aproape ne mâncam şi degetele gând le scotea rumene şi aburinde.

Mama mea este o curajoasă, căci a plecat ca eu să îmi pot continua studiile. Ea este mamă pentru că se sacrifică în fiecare zi pentru noi. Nu o să uit niciodată disponibilitatea ei de a îmi oferi posibilitatea de a mai face 6 ani de medicină. „Atât cât pot o să fac totul pentru tine”.

Apoi nu pot să uit când eram pe patul spitalului şi mi-a promis pantofiori de lac negrii. Şi era în stare să îmi aducă şi cel mai imposibil lucru, doar ca să mă facă fericită pentru că eram „puiul mami”.

Mama mea ştia când plâng seara în pat şi mai ştia că nu puteam să adorm dacă nu venea să mă liniştească aşa că venea la pat şi mă mângâia până ce mă linişteam şi adormeam – habar nu am când pleca de lângă mine.

Mama mea m-a suportat chit că 8 luni de zile i-am făcut viaţa un coşmar căci am plâns non stop şi eram atât de rea încât îmi smulgeam părul din cap, dar nu, nu m-a aruncat la un gunoi.

Mama mea e în stare să îmi trimită sărăţele pe Atlasib, doar aşa ca să îmi facă poftele. Iar când merg la ea e clar că pot să îmi doresc orice căci voi primi. Şi dacă vreau spanac, nu contează că e scump, contează că fetiţa ei i-a zis că îi e poftă, deci cum să nu îmi facă?

Aşa sunt mamele, dar a mea e specială căci e a mea şi pentru că ştiu că a făcut tot ce a putut ca să cresc frumos şi armonios.

Mulţumesc mami!

Reclame

2 responses to this post.

  1. Posted by blogideologic on iulie 14, 2008 at 10:53 am

    Versuri din poezia lui Dumitru Matcovschi, “Părinţii – Ei seamănă cu pomii din câmpie/ce cresc în timp neobosit şi demn,/să adumbrească pui de ciocârlie/şi gura de izvor cu apă vie …”

    Răspunde

  2. sa iti trasca, sa fie sanatoasa!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: