Si iarasi m-am „slutit”

Ca sa intelegeti de ce „slutit” amintiti-va de asta. Ajung duminica seara la Paris si printre primele lucruri pe care mi le spune sora mea: ti-am facut programare sa te tunzi.

– dar nu am nici 2 saptamani de cand m-am tuns si in plus vine iarna si trebuie sa port caciula… si am nevoie sa mai am ceva par care sa iasa de sub caciula…

Ca tot era pe gratis a doaua zi de dimineata ma duc la coafor (e o academie de coafura unde se inscriu studenti sa invete si tot acolo fac si practica… asa ca daca ai curaj te duci acolo si te lasi pe mana lor…). Cand ajung acolo aflu ca e demonstratie pentru studenti si ca trebuie sa ma tunda profesorul. Ce inseamna asta? Sa stai in fata la 20 de studenti, sa il lasi pe prof in creatrivitatea lui (nu ai dreptul sa ii spui ca vrei sau nu breton…. de exemplu). Asa ca m-au intrebat foarte serios daca sunt pregatita pentru schimbare.

Cum mie imi plac prvocarile m-am last pe mana lor. Ce a iesit veti vedea in curand. De data asta nu fac poze la Paris. Vreau un altfel de concediu. Nu vreau sa mai plang ca data trecuta din cauza lipsei de baterie la aparat, nu  mai vreau sa vad Parisu turistic si aglomerat.

Vreau sa ma bucur de farmecul stradutelor laturalnice, sa stau pur si simplu cu ai mei, sa mai citesc din cand in cand ceva de SharePoint, sa intru in magazine doar daca imi trebuie sa imi cumpar ceva etc

Vreau un alt fel de concediu!!!

Reclame

One response to this post.

  1. Interesant postul tau. Zilele urmatoare o sa parcurg mai multe posturi.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: