3

In postul trecut am uitat sa spun ca Parisul ne-a intampinat cu un curcubeu superb… si pentru ca era noapte tarziu cand am intrat in casa nu am mai avut cum sa scriu aseara….

Ieri, de dimineata am fost la cumparaturi si fetelor v-am cumparat fuste si Carmen o sa ai si tu o rochie rosie 🙂 si pentru ca aveam multe bagaje si erau greu de carat am primit o trotineta de ziua mea (Lili chiar se merita sa ai una – abea astept sa o primesc n Romania la vara).

Seara am fost intr-un parc de distractii unde dai bani ca sa iesi buimai si zapacit de acolo. In fine, dupa ce am dat 5 euro pe un trenulet care nu a tinut nici macar 2 minute, am ginit noi ceva ceva care dura… atata ne-a trebuit (noi nu vazusem decat partea cu fata a celorlalti…) si da, aplecta prima data cu spatele. Dupa ce ne-a nerococit de nu mai stiam nici cum ne cheama, ne-a luat si cu fata. Cert e ca dupa aceasta experienta nu ne-a mai trebuit nici un parc de distractii… si inainte de parc a fost emotia cutiilor – cine a vazut Amelie stie depre ce vorbesc, dar nu pot da mai multe detalii…

Iar seara – noaptea am terminat-o cu o tura de cartier(e) cu trotinetele si s-a termiat tot cu o cutie 😉

Reclame

One response to this post.

  1. Era un drum de vreo doi kilometri ºi jumãtate de la garã pînã la unitatea din vîrful dealului care avea sã ne mãnînce nouã luni din viaþã. Plini de gînduri, cu valizele noastre de lemn, strãbãteam drumul ca niºte condamnaþi. Unii ne ºtiam deja din liceu, alþii abia atunci încercau sã se cunoascã. Cînd am ajuns aproape de gardul de beton, un bãiat care ne spusese cã e de pe la Sighiºoara ne-a invitat sã ne aºezãm pe iarbã ºi sã mîncãm din brînza ºi slãnina pe care le avea cu el ºi sã terminãm sticla de þuicã de prune pe care i-o dãduse bunicul lui la plecare. „Tãt nu mai am ce face cu ele înãuntru ºi cred cã acolo o sã ne dea de mîncare, nu-i aºa? Iar cu þuica nici nu ºtiu dacã mã lasã sã intru. Mai bine s-o gãtãm amu” – ne-a explicat el, reuºind sã ne risipeascã ezitãrile.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: