Jurnalul unei zile de azi

Ora 3 jumate – 4 dimineata : o nastere are loc. Mama isi ridica ochii spre cer si multumeste pentru darul primit. Tot cerul se bucura si binecuvantari coboara  catre noul pamantean.

8 luni : mama constata ca pamanteanul nu poate sa se sustina pe picioare. In toate aceste luni pamanteanul plange in continu si, de parca nu ar fi suficient atat, isi mai smulge si parul din cap… familia e agitata, mama epuizata, fratii enervati

– Dar Doamne, nu mi-ai promis tu ca imi vei binecuvanta rodul pantecelui meu ? Unde este pacea, caci eu m-am increzut in Tine ?

1 an si cateva luni : pamanteanul zburda si deja leaga primele cuvinte, in loc de tipete sunt zambete.

– El nu intarzie in indeplinirea fagaduintelor lui. Doamne tu imi dai pacea…

In fiecare dimineata masa e indestulatoare, caci Preaiubitilor lui El le da painea ca prin somn.

De la 3 la 8 ani: pamanteanul este operat de 4 ori pentru aceeasi afectiune. Toti doctorii spun ca va recidiva si totusi pamanteanul nu a mai fost operat de acelasi lucru pana in ziua de azi.

– Tu ma faci sanatos si tu imi dai viata.

12 – 17 ani: pamanteanul alege sa nu mai asculte de sfaturile parintesti. Si-a batut joc de sanatatea lui, de familia lui, de banii primiti.

Domnul a gasit placere sa-i  scoata sufletul din groapa putrezirii. A aruncat inapoia Sa toate pacatele sale.

19 ani: pamanteanul intra la facultate si e convins ca nu va reusi sa-si ia examenele, dar decide sa isi asume acest lucru ca sa poate spune parintilor ca nu e in stare de asa ceva. 4 ani mai tarziu isi ia licenta cu 10.

– Tu vei fi cap si nu coada.

22 ani: Pamanteanul se auto intituleaza SEF AL INCOMPETENTILOR. Intr-un moment de nebunie isi asuma coordodarea unui proiect caruia ii vin in intampinare multe piedici. Isi aducea aminte de un mesaj de la TATA:

Ei vor lupta impotriva ta dar nu te vor birui, caci eu sunt cu tine ca sa te scap.

O zi de sabat : pamanteanul e trist, e obosit de o saptamana de munca, plictisit de aceleasi lucruri spuse la biserica, decida sa stea pur si simplu acasa. Nu este lasat singur, caci la 12 si ceva prietenii lui sunt la geam…

Momente in care pamanteanul nu a stiut incotro sa o apuce si ce sa faca, momente in care tot ce a mai putut sa faca a fost sa cada pe genunchi.

 El s-a indurat ori de cate ori l-am strigat, cum m-a auzit m-a ascultat. Ba mai mult decat atat mi-a aratat drumul si bine a fost cand am mers pe el. De acum stiu: ma intaresc si ma  imbarbatez. Nu ma inspaimaint si nu ma ingrozesc caci Domnul Dumnezeul meu este cu mine in tot ce voi face.

– Ma culc, adorm si  ma destept iarasi caci Domnul este sprijinul meu, caci m-a purtat pe umar de la nastere si mi-a promis ca pana la batraneta mea El va fi acelasi, pana la caruntetele mele ma va sprijinii si vrea sa ma mantuiasca.

Intr-o zi de azi m-am nascut

Intr-o zi de azi am avut necazuri

Intr-o zi de azi m-am facut sanatos

Intr-o zi de azi Domnul va veni

Si de la apus la apus Domnul e umbra mea pe mana mea cea dreapta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: