Oare de ce?

Sunt deja multe persoane care m-au intrebat de ce nu am mai scris pe blog si ma tot roaga sa o fac… Nu am scris nu pentru ca nu as fi avut ce, nici pentru ca ma impiedica Gabi, nu pentru ca nu mai am nimic de spus… , ci tocmai pentru ca trec printr-o criza a deciziilor si a restrictiilor in ceea ce priveste blogul.

Pana acum, de fiecare daca cand avem o nemultumire sau frustrare sau bucurie sau mai stiu eu ce o exprimam in scris, dar acum trec prin criza mai sus amintita. De ceva timp vreau sa scriu si apoi ma gandesc ca nu e ar fi cel mai intelept lucru. As avea sa scriu despre oameni si fericire, despre birocratie, despre amanari, despre deciziile pe care le fac altii pentru tine, despre autoritate si cum si-o exercita unii, despre adevarul spus la rece al prietenilor, despre cum altii trag concesintele pt greselile altora, despre foarte multe lucruri. As vrea sa scriu despre 11 arilie sau despre 1-2 mai, dar e ceva ce ma retine. Imi plae sa cred ca e bunul simt sau teama de a ataca pe altii. Poate ca gresesc ca vreau sa fie liniste si pace, poate ca unii au dreptate cand imi spun ca trebuie sa fiu mai rea.

Pentru prima data am niste comentarii pe care nu le-am aprobat din primul moment si inca ma intreb ce o sa fac cu ele. Poate ca daca o sa cititi comentariile de la postul „Am aruncat o grenada” a lui Gabi o sa intelegeti mai bine.

Ceva tot am si vreau sa scriu si am s-o fac :)…. curand!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: