Primul an fara „ghiozdan”, dar cu „saiba la deget”

Imi amintesc ca atunci cand eram intrebata ce o sa ma fac cand o sa fiu mare eram destul de dezorientata, dar un lucru era cert: o sa fac 3 facultati. Asta era visul meu si mi se parea ceva maret.

Cu cateva mici exceptii mi-a placut intotdeauna scoala. Am fost mult timp eleva ‘ceea constincioasa care isi facea tot timpul temele la timp, citea toate lecturile suplimentare, vacanta luam toate culegerile de matematica si faceam exercitii de buna voie si nesilita de nimeni.

Intotdeauna ma bucuram de primele schimbari de culoare in natura pentru ca imi aducea miros de scoala. Miroase din nou a scoala, dar iata ca e primul an fara. Si nu, nu am facut 3 facultati, dar deocamdata am luat o pauza. Nu zic ca e gata total cu scoala, dar deocamdata simt ca imi e suficient, simt ca imi e mai drag de altceva acum, simpt ca ma ajuta mai mult altceva decat o a doua facultate. E posibil sa imi indeplinesc visul, dar cred ca o sa aman acest lucru dupa ce imi cresc copii.

Daca pentru o perioada s-a terminat cu scoala asta nu inseamca ca nu o sa mai invat, caci am intrat la o scala mult mai importanta, si anume: scoala casniciei, scoala de a fi sotie. Numai ca de acum nu schimbarea si caderea frunzelor o sa anunte un nou an, ci inmugurirea si inflorirea copaciilor o sa imi aminteasca ca am intrat intr-un nou an al casniciei mele.

Inca sunt foarte entuziasmata de primul an de casnicie, nu sunt foarte constincioasa la teme dar fac eforturi si deocamnadata sunt premianta, dar inca nu s-a terminat anul.

Reclame

4 responses to this post.

  1. Iti dorim (eu si Florin) un an plin de realizari si vacante cat mai frumoase!!

    🙂 si cand ai sesiunile de examinari ? ca daca primesti si la scoala asta note bune poate impartasesti din „invataturile tale”.

    Răspunde

  2. Posted by Rayana on octombrie 6, 2010 at 12:36 pm

    Betty, trebuie sa ne impartasesti si noua din experientele traite in aceasta noua forma de invatamant, ca mai sunt unii care sunt novici :P. Oricum, dupa cum te stiu esti un elev silitor, care prinde repede si nu cred ca anul se va incheia fara coronita :)! Te imbratisez cu drag si iti doresc succes in toate!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: