Sentimente – Provocarea foto

Nu demult, o persoana pe care am cunoscut-o de pe site-ul lucruri gratis m-a provocat sa ma reapuc din nou de foto. Am acceptat cu inima stransa pe motiv de timp.

Pe scurt, se stabileste o tema, se pun fotografiile,  se comenteaza dandu-se si note si se alege un castigator al saptamanii care stabileste tema pentru urmatoarea saptamana. E destul de fain sa te gandesti ce poti sa faci astfel incat sa te incadrezi in tema, sa faci rost de rechizite – daca este cazul, sa te duci la locul si momentul motrivit – in mod cert e nevoie de timp si resurse.

Ultima tema a fost sentimente si m-am tot gandit ce as putea sa fac si sa nu fie surprinsi oameni, mai ales in postura de iubiti – mi se parea prea tipic. Mi-a venit mie ideea sa pozez pe cineva scriind o scrisoare persoanei dragi si fiindu-i dor de ea si sa pun focusul pe dor. Dupa ce am pierdut 7 zile in cautarea unui stilou (mi se parea mie ca ar arata mai artistic)  am renuntat la el si am zis: fac cum ar fi numai sa fie facuta.

Si tema m-a invatat multe si intreaga sesiune a fost plina de sentimente. La inceput am fost plina de furie ca Gabi nu vroia sa se mute ca sa nu mai faca umbre, apoi m-am umplut de incapatanare ca nu vroiam sa folosesc blitzul, apoi mi-a spus ca s-a saturat de toanele mele si am avut un blocaj interior, apoi m-am umplut de apreciere dandu-mi seama de sacrificiul pe care il face scriindu-mi scrisori la 11 noaptea in condiiile in care la 12 trebuia sa fie la aeroport in Bucuresti, apoi m-am framantat toata noaptea gandindu-ma cu ce i-am gresit si ma gandeam daca mai exista cale de scapare, apoi … la 5 dimineata am fost imbratisata si am primit cele mai neobisnuite cuvinte: Te iubesc micuta mea si instantaneu mi-au dat lacrimile si am zambit cu gura pana la urechi 🙂

Deci mai exista speranta 🙂

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Cateva din incercarile de aseara

Reclame

3 responses to this post.

  1. si cate scrisori ti-a „trimis” pana acum?

    Răspunde

  2. Posted by Lili on noiembrie 2, 2010 at 3:42 pm

    poate prinde gustul si-ti mai face cate o surpriza din cand in cand 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: