Vie Imparatia Ta! – Concert de Paste la Biserica Sf. Ioan din Brasov

Asociaţia studenţească AMiCUS Braşov şi Corul Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea Braşov „Maranatha” vă invită la concertul de Paşte cu titlul „Vie Împărăţia Ta”. Biserica Sf. Ioan din Braşov (Str. Sf. Ioan nr. 7) va fi gazda acestui moment special ce avea loc marţi, 19 aprilie, de la ora 18:00 şi la care intrarea este liberă.

Muzica interpretată de tinerii corişti, sub conducerea dirijoarei Tabita Antohi, va povesti ultimele clipe pe care Isus Hristos le-a trăit înainte de a-şi da viaţa pentru salvarea omenirii, la Golgota. Piese precum „Kyrie eleison”, „Stă Isus plecat în rugă”, „Şi era la ora a şasea”, „Iată, Omul blând” sau „Ave Verum”, vor încerca să surprindă durerea şi greutatea din sufletul Mântuitorul ce a precedat momentul biruinţei asupra păcatului, surprinse şi în lucrările muzicale „Strigaţi: Isus e Domn!”, „In Christ alone” şi „Festival Gloria”.

„Mai mult decât suferinţele fizice sau sufleteşti pe care Isus Hristos le-a îndurat pentru a salva această omenire, evenimentul Golgota reprezintă punctul în care Împărăţia lui Dumnezeu s-a deschis în aşa fel încât să poată fi trăită de aici, de pe pământ, în inima fiecăruia care crede. De aceea acest concert este şi o rugăciune prin care invocăm prezenţa acestei Împărăţii în viaţa noastră”, a declarat Beniamin Ghegoiu, preşedinte al Asociaţiei studenţeşti AMiCUS Braşov.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: