BD Boutique

Am tot fost trasa de urechi ca n-am mai scris. Pentru parte n-am scuze, dar de ceva vreme am.

In august, pe cand eram la bai termale, unde n-ai altceva de facut decat sa stai si sa povestesti ne-a venit o idee (eram cu familionul). Nu a durat foarte mult si a inceput sa prinda contur si forme diferite. Asa ca m-am asociat cu sora mea si am purces la treaba.

Pe scurt suna cam asa: aducem haine second hand din Franta, selectate, spalate si calcate, de dama, barbatesti si de copii. Fac vanzari private acasa cu minim 2, maxim 5-7 persoane intr-o atmosfera placuta cu ceai si biscuiti.

Pe larg e complicat. Ni s-a parut extrem de simplu la inceput: cumperi, trimiti, vanzi. Dar totul necesita muulte ore de munca.

Istoria unui produs e insa complicata. Se cumpara de obicei la un pret, de cele mai multe ori, nesimtit. Se poarta de cateva ori apoi este dat. Este recumparat cu atentie sa nu prezinte defecte sau urme de uzura, este sortat cu alte haine de aceleasi pretentii de spalat, apoi este dus la uscat. Este impachetat si trimis spre Romania, Brasov. Aici este preluat de catre je, despachetat, reexaminat, calcat, pus pe umeras, pus eticheta cu un pret rezonabil, asezat pe categorii, trecut in excell. La cele la care apuc le fac si poze, le descarc, le uploadez online. Daca pana aici nu vi s-a parut asa de complicat sa va mai dau cateva detalii. Anunta prietenii si cunoscutii de ceea ce fac, prezinta-le in asa fel incat sa para atractiv si neagasant, vezi cand pot sa vina, programeaza-i si fa pregatiri sa le fie cald si bine.

Personal urasc sa merg la cumparaturi. Ori esti agasat de vanzator, ori nici macar nu ti se raspunde la salut. Asa ca incerc sa ofer o experienta diferita.

Pornita din dorinta de a-mi suplimenta castigurile, am constatat ca este mai mult decat atat. Este o experienta sociala deosebita. Ma intalnesc cu oameni dragi cu care nu stiu altfel cand m-as fi intalnit sau cunosc oameni noi foarte faini. Imi administrez mult mai bine fiecare minut liber, dorm mai putin si ma trezesc mult mai devreme. Ma dezvolt si asta e bine.

Am multe de invatat si sunt dispusa sa o fac asa ca daca aveti sugestii, recomandari, idei sunt bucuroasa sa le primesc.

Iar daca intr-o seara racoroasa vrei sa bei un ceai si sa ma vezi poti sa treci pe la boutiqul meu, o sa te primesc cu drag.

Daca ai fost si ti-a placut revin-o cu un prieten. Daca ai fost si nu ti-a placut spune-mi ce ar trebui sa schimb sa-ti placa. Daca n-ai fost si ai vrea sa vii contacteaza-ma si vedem cum ne pliem pe program. Daca n-ai fost si nu vrei sa vii eu zic sa-mi dai o sansa si daca totusi nu vrei, dar stii pe cineva caruia i-ar placea sa vina recomanda-ma.

Lasă un comentariu